Setari Cookie-uri

Monica Gabor, VIOLATA si vanduta pe 1.000 de dolari!

Monica Gabor, drama prin care a trecut fara ca nimeni sa stie.

Punct final in povestea care a lasat urme adanci in viata Monicai Gabor (25 de ani). Dosarul in care Dinu Damaschin, cel care se considera "protectorul" vedetei, era acuzat de trafic de minore a fost finalizat.

Doi dintre invinuiti, Eugen Mihai Mereuta si Claudiu Ciuca, au fost condamnati marti la inchisoare cu executare. Damaschin nu va mai ajunge dupa gratii, intrucat a murit in urma cu un an si jumatate, chiar la tribunal!

Foto interior si prima pagina: Facebook

Monica Gabor, abuzata sexual, desi era virgina!

Numele fostei sotii a lui Irinel Columbeanu a aparut in scandalul izbucnit in 2011, cand Dinu Damaschin a fost retinut de politisti pentru trafic de minore. Monica nu a negat faptul ca a fost victima barbatului din Bacau, care le promitea fetelor din familii sarace ca le ajuta sa-si construiasca o cariera in modelling sau in televiziune.

Citește și:

Monica Gabor a relatat ca Dinu Damaschin a "vandut-o" unui barbat numit Cristi Tanase pe suma de 1.000 de dolari, cu care a fost obligata sa se culce.

"Intr-o seara Dinu Damaschin m-a dus la "Latin" unde l-a invitat si pe Cristi Tanase si i-a spus acestuia ca sunt virgina si ca ma da pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord si m-a obligat sa merg cu el la Hotel Decebal. Impotriva vointei mele am fost cu acesta la hotel, am inceput sa plang, i-am spus lui Cristi Tanase ca sunt virgina. El a spus ca nu-l intereseaza, dupa care m-a violat", a declarat ea.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.