Punct final in povestea care a lasat urme adanci in viata Monicai Gabor (25 de ani). Dosarul in care Dinu Damaschin, cel care se considera "protectorul" vedetei, era acuzat de trafic de minore a fost finalizat.

Monica Gabor: 'Daca ar fi sa o iau de la capat as face aceleasi alegeri'

Doi dintre invinuiti, Eugen Mihai Mereuta si Claudiu Ciuca, au fost condamnati marti la inchisoare cu executare. Damaschin nu va mai ajunge dupa gratii, intrucat a murit in urma cu un an si jumatate, chiar la tribunal!

Foto interior si prima pagina: Facebook

Monica Gabor, abuzata sexual, desi era virgina!

Numele fostei sotii a lui Irinel Columbeanu a aparut in scandalul izbucnit in 2011, cand Dinu Damaschin a fost retinut de politisti pentru trafic de minore. Monica nu a negat faptul ca a fost victima barbatului din Bacau, care le promitea fetelor din familii sarace ca le ajuta sa-si construiasca o cariera in modelling sau in televiziune.

Monica Gabor a relatat ca Dinu Damaschin a "vandut-o" unui barbat numit Cristi Tanase pe suma de 1.000 de dolari, cu care a fost obligata sa se culce.

"Intr-o seara Dinu Damaschin m-a dus la "Latin" unde l-a invitat si pe Cristi Tanase si i-a spus acestuia ca sunt virgina si ca ma da pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord si m-a obligat sa merg cu el la Hotel Decebal. Impotriva vointei mele am fost cu acesta la hotel, am inceput sa plang, i-am spus lui Cristi Tanase ca sunt virgina. El a spus ca nu-l intereseaza, dupa care m-a violat", a declarat ea.

Mai multe detalii pe Click.ro

Foto: Monica Gabor, SFASIATA de durere! Mesajul tulburator cu care isi plange mama!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: