Setari Cookie-uri

Video: Top 5 cele mai mari CERTURI televizate ale cuplului Kris Bruce Jenner

S-au despartit dupa 22 de ani de casnicie.

Mariajul dintre Kris si Bruce Jenner s-a incheiat. Potrivit declaratiilor oficiale, cei doi nu mai formeaza un cuplu inca de anul trecut, insa au vrut sa tina secret (culmea, au devenit celebri facandu-si viata privata un circ) acest divort.

Zvonuri potrivit aceasta despartire au existat de cativa ani. Ultima aparitie in public a celor doi a fost in urma cu sase luni, insa acestia s-au comportat precum niste necunoscuti.

Foto: Mama si fiica, aceeasi rochie. Cine a purtat-o mai bine?

Foto interior si prima pagina: Gulive/r Splash News

In aprilie, anul acesta, Kris scria pe Instagram cat de fericita este alaturi de “sotul” sau (chiar daca erau despartiti):

“Aniversare fericita, Bruce. Cei mai frumosi 22 de ani din viata mea… sper ca urmatorii 22 sa fie si mai fabulosi. Te iubesc la nebunie.” – era mesajul mamei lui Kim Kardashian.

Citește și:

Topul celor mai detestate vedete de la Hollywood

Iar acum… iata cele mai mari certuri ale cuplului Kris-Bruce:

1. Kris ii spune lui Bruce ca se intalneste in secret cu fostul ei iubit din tinerete. Apoi se enerveaza pentru ca el este deranjat de acest lucru (iulie 2012)

2. Kris se enerveaza teribil pentru ca Bruce i-a pregatit o surpriza: o vacanta in Bora Bora. Cum a indraznit sa faca asa ceva? (august 2011)

3. Kris refuza sa se ocupe si de promovarea copiiilor lui Bruce (din canicia anterioara) deoarece “ar amesteca munca cu viata de familie”. Ironia sortii, nu? (iunie 2012)

4. Kris se enerveaza si ii confisca cardul lui Bruce pentru ca barbatul vrea sa isi cumpere un elicopter de jucarie in valoare de 500 de dolari. Cat costa o poseta Hermes, Kris? (decembrie 2009)

5. Bruce si Kris se cearta teribil atunci cand barbatul afla ca ea face tot posibilul sa isi schimbe numele de familie din Jenner in Kardashian. Motivul “Este vorba doar de brand.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.