Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu isi schimba viata RADICAL

Oana Zavoranu si cea mai mare schimbare din viata sa.

A trecut ceva timp de cand nu am mai vorbit despre Oana Zavoranu. Si asta pentru ca dupa ce a jucat cea mai mare carte a sa – tentativa de sinucidere – Oana nu a stiut ce sa mai aduca in prim plan.

Foto: Oana Zavoranu, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata

Dar iata ca vedeta regreta faptul ca s-a lasat pe mana prezentatorilor tv doar pentru audienta si putina publicitate. Intr-un mesaj postat recent pe contul personal de Facebook, Oana vorbeste clar despre ceea ce urmeaza sa faca in viitor:

Foto interior si prima pagina: Facebook

"Sper ca sunteti toti fooooooarte bine....jur ca nu sunt secretoasa,dar sunt extrem de implicata in .....ceva.....ceva ce nu se asteapta nimeni,dar ceva ce o sa va faca sa intelegeti de ce "am disparut" putin de pe micul ecran.....ACUM FAC LUCRURI IMPORTANTE SI DURABILE,nu mai fac rating-uri si fundurile mari pe spatele meu celor care ma cautau doar daca era rost de "niscaiva scandal":)))))

Citește și:

Fosta sotie a lui Pepe marturiseste ca decizia luata ii va schimba complet viata:

Boala misterioasa a Oanei Zavoranu

"Am decis sa ma ocup de cariera mea si sa nu mai fiu parte din prostitutia care se numeste" televiziune" in Romania.... Eram pe un drum care nu era al meu...era al lor...dar i-am lasate drumul lor ingust si am luat-o pe al meu...” – a mai adaugat Oana.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.