Setari Cookie-uri

Anda Adam si Ellie White, in travesti de senzatie! Canta Tranquila si hitul lui Justin Timberlake!

Anda Adam si Ellie White se transforma din nou.

Anda Adam si Ellie White au primit din nou sarcina de a intra in rolul unor cantareti celebri la “Te cunosc de undeva”. Artistele au fost nevoite sa imbrace haine masculine, sa isi ascunda pletele sub o sapca sau palarie si sa intre in pielea unor vedete cunoscute.

Citeste si: Foto: Anda Adam, schimbare RADICALA de stil! Imaginea in care nu o vei recunoaste!

Anda Adam a trebuit sa il imite cat mai bine posibil pe J Balvin, cantaretul columbian care a cucerit mapamondul cu hitul “Tranquila”. Artista a suferit o transformare de senzatie: i s-a prins parul blond in agrafe, i s-a aplicat o peruca bruneta scurta, o sapca de rapper, i s-au ingrosat sprancenele si i s-a desenat barba pe fata. In plus, Anda a imbracat haine sport masculine, pantaloni rosii, bluza de trening, maiou si a purtat pantofi sport. Pentru acest numar, Anda a trebuit sa ia lectii de pronuntie corecta a limbii spaniole si de cantat in ritm raggaeton.

Citește și:

La randul ei, Ellie White a avut sarcina de a-l imita pe unul din artistii ei preferati, Justin Timberlake. Si in cazul ei, transformarea a fost spectaculoasa. Cantareata a purtat peruca scurta, lentile de contact albastre, palarie, i s-a desenat barba, iar, la capitolul costumatie, a imbracat pantaloni din stofa, camasa, vesta si cravata neagra, in stilul cunoscutului artist international.

Foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.