Setari Cookie-uri

Andreea Marin, ATAC DUR la adresa Iuliei Albu

Andreea Marin contraataca.

Dupa declaratia Iuliei Albu, in care radea de stilul vestimentar al Andreei Marin, a venit si randul zanei sa se apere:

"Zana e fabuloasa, zau asa! Cum sa nu fie superba?! Daca vreti sa comentez, eu o fac, sunteti siguri?"

Si de aici, sa te tii! "Cromatic nu-mi place deloc. Plicul acela din imitatie de sarpe este facut in China, se vede dupa inchizatoare. E jalnic. Pantofii aceia nu, lantul macar si l-a asortat cu inelul, dar nu.

Citeste si: Foto: Iulia Albu, tinuta de inmormantare! Nimeni nu se astepta sa apara asa

Palaria nu e chiar urata, dar nu e pentru interior. Eu chiar as purta ceva de genul acesta, dar afara, undeva, nu inauntru. Ea e foarte ok pentru iesit, nu de eveniment. Degeaba pozam ca o diva, daca nu stim sa ne imbracam. Ii dau -4", a spus Iulia Albu, intr-o emisiune tv, informeaza Libertatea.

ACEASTA ESTE TINUTA COMENTATA DE IULIA ALBU. Cum vi se pare?

Citește și:

Andreea Marin nu a suportat sa fie "certata" de Iulia Albu, asa ca a venit cu replica – o declaratie destul de acida:

Tare suparata sunt! O sa-i transmit respectabilului creator de obiecte din piele Dan Coma ca asa, cu minciuna, nu se poate ajunge departe! Pozeaza in om serios, dar degeaba te primeste el in atelierul lui impresionant, facut doar sa-ti imbete privirile si sa profite de naivitate, sa iti arate mostrele din piele pe alese, accesoriile diverse, ucenicii care se prefac ca muncesc cu pricepere... acum stiu cum sta treaba , de fapt! Produsul finit pe care ti-l livreaza cu mandrie e de fapt o gentuta amarata facuta in China, pielea nu e piele, nu poti pacali un specialist. Gata, dau de pamant cu el si trag obloanele!

Vroiam sa fiu diva si uite ce-a iesit! :) Mai bine aveam in mana o ...gaina, maestre! Rusine, rusine, rusine , de trei ori!!! M-ati jignit, iar pentru rusinea adusa nu las lucrurile asa: va sterg definitiv din lista mea de prieteni! :)” – a scris Andreea pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Citeste si: Oh, Iulia, ce ti-ai facut? Imaginea in care seamana cu Boy George

Fanii Andreei au sarit in apararea vedetei. Mesajul fostei doamne Banica a fost share-uit de peste 20 de ori si a primit peste 800 de like-uri si 800 de comentarii.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.