Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu, mesaj pentru IUBITUL MISTERIOS

Mihaela Radulescu vorbeste despre povestea sa de dragoste.

Dupa cateva saptamani de tacere, Mihaela Radulescu decide sa spuna adevarul: ea si Dani Otil inca formeaza un cuplu... sau, cel putin, asta vrea sa intelegem.

Chiar daca a vrut sa fie destul de discreta, in mesajul postat pe contul personal de Facebook este clar faptul ca Raduleasca face referire la relatia sa cu prezentatorul tv. Mai mult, postul este insotit de o fotografie, in care vedeta sta cu fundul pe un autoturism, sprijinandu-si picioarele de un motor (probabil al lui Otil):

Foto: Mihaela Radulescu, intr-o rochie transparenta, cu vedere la chilotei

"Zambesc, tot cu ochii inchisi, de parca abia acum creierul meu a decis sa elibereze hormonul dupa care tanjim noi, femeile, toata viata - oxitocina. Am citit intr-un drum lung cu avionul "Studiu despre iubire" si am aflat ca acest hormon e un fel de sageata a lui Cupidon, te strapunge exact dupa ce faci amor si te imbolnaveste de dragoste.

Citește și:

Mihaela Radulescu, BATAIE in aeroport... cu un barbat!

Barbatilor li se scurge din creier vasopresina, un fel de hormon al fidelitatii, care, daca apuca sa ia masa cu oxitocina, se indragosteste fara ezitare. Adica, pana sa ni se intalneasca sufletele, primul pas il fac hormonii. Acelasi studiu zice ca hormonii fericirii (adica endorfinele) sunt secretati doar in primele 3-6 luni de relatie, dupa care vine ratiunea si face legea. Uneori o face in favoarea sufletelor, alteori impotriva sau in ciuda... Deja, aici m-au pierdut cu studiul lor pe care sper ca nu l-au facut pe cobai!:).

Hormonii mei inca se harjonesc cu ai lui si nu mi se pare ca vreunul s-a plictisit. Iar cand voi spune dimpotriva, ma astept sa se zguduie macar un perete (de laborator, desigur) de la cutremurul acestei afirmatii." - fragment din povestirea "Luliberina", din volumul "Niste raspunsuri", de M.R.” – spune Mihaela.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.