Setari Cookie-uri

Video: Inna, videoclip fierbinte pentru piesa In Your Eyes

INNA a lansat videoclipul pentru cel mai recent single.

Artista si-a dorit sa le faca un cadou celor 10 milioane de fani de pe Facebook care s-au alaturat paginii ei, dar si fanilor din intreaga lume, odata cu ziua ei de nastere.

De altfel, fanii din Guadalajara au fost cei care au vazut in premiera videoclipul aseara in cadrul concertului sustinut de INNA in fata a 16 000 de oameni, un show sold out, cu o atmosfera incredibila.

Videoclipul a fost regizat de Barna Namethi, iar DoP John Perez, care a lucrat cu artisti precum Rihanna, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga, Beyonce, Coldplay, Eminem, Kanye West.

Filmarile au avut loc la finalul lunii august in Bucuresti cu INNA si la inceputul lui septembrie in Miami cu Yandel.

Am vrut sa fac un videoclip simplu, dar de multe ori, sa faci ceva simplu si curat e poate cel mai greu lucru. Mi-am dorit asta pentru ca e o melodie despre atractia care apare in cele mai simple momente, de dans, de topaiala, de fericire, cand toate inhibitiile dispar si cumva reusim sa ne asumam ca ne vrem si ne dorim intre noi mereu. Mi s-a parut ca acest mood e ilustrat cel mai bine de neoane, asa ca am pornit intr-o joaca de a invalui totul in glow-ul neoenelor. ”, a declarat Barna Namethi.

Citește și:

Ma bucur sa impartasesc cu fanii mei din intreaga lume videoclipul piesei 'In Your Eyes' exact cand pagina mea de Facebook a ajuns la 10 milioane de fani, astazi, de ziua mea. Le multumesc pentru sustinerea si iubirea lor. Este un videoclip la care am muncit mult cu totii si vreau sa le multumesc lui Barna si echipei lui, lui John Perez si colegilor mei de la Global Records. De asemenea, colaborarea cu Yandel este inca un vis implinit si nu am cuvinte sa spun cat sunt de fericita”, spune INNA.

'In Your Eyes' este compusa de Ina Wroldsen, compozitoare cu care INNA a mai lucrat la “J'Adore” si “Light Up” (piese incluse pe albumul 'Party Never Ends'), iar Steve Mac este producatorul, cu rezultate impresionante in Marea Britanie (23 de piese number one) si milioane de albume vandute in intreaga lume.

Citește și:

In prezent, INNA se afla in turneu in America Latina si are sesiuni de compozitie in Los Angeles.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.