Setari Cookie-uri

Video: Scandal la Vocea Americii din cauza unui ROMAN

Sa inceapa batalia.

The Voice USA a inceput cu un micut scandal: la duel juriul a ales cantaretul nepotrivit, ceea ce a starnit un val de critici din partea publicului. Si culmea.. acest cantaret nepotrivit este un roman.

Numele lui este George Horga Jr si a fost acceptat in concursul Vocea Americii. Tanarul a ajuns la duel cu Juhi, o artista in devenire. Acestia au cantat piesa Best I Ever Had – iar juriul a ramas cu gura cascata.

George a mai falsat, a mai gresit cate o nota… insa s-a descurcat binisor. Juhi, de pe alta parte, a demonstrat ce inseamna sa ai voce! Chiar daca juriul a fost impresionat de prestatia tinerei, Cee-lo a fost cel care a avut ultimul cuvant – acesta a hotarat sa il aleaga pe Horga Jr deoarece a fost impresionat de povestea lui.

Video: Juratii de la Vocea Rusiei au sarit de pe scaunde cand au vazut cine canta

George a renuntat la viitorul sau si a ales sa nu isi continue studiile pentru a isi dedica timpul liber muzicii.

Citește și:

Chiar daca multe persoane (in special fete) il indragesc pe George, pe internet lumea a iscat un mic scandal. Cei care au urmarit emisiunea spun ca Juhi este cea care trebuia sa fie aleasa si, chiar daca

George este un baiat dragut si dedicat muzicii, mai are mult de invatat. In plus – concursul Vocea Americii este despre muzica si voci perfecte, nu despre angajamente si dorinte.

Voi ce parere aveti?

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.