Setari Cookie-uri

Blestemul Hollywood-ului. Ce actrita celebra a ajuns la sapa de lemn?

Are probleme grave cu banii.

Actrita americana Tori Spelling a dezvaluit, intr-un interviu acordat revistei People, ca are probleme financiare majore si ca familia sa a adoptat un stil de viata modest, informeaza huffingtonpost.com, potrivit Mediafax.

Totodata, actrita a spus ca, din cauza acestor dificultati financiare, este nevoita sa isi alcatuiasca in fiecare luna un buget al cheltuielilor si veniturilor.

Desi familia ei este celebra pentru luxosul conac "The Manor", care valoreaza 50 milioane de dolari, familia lui Tori locuieste in prezent intr-o casa inchiriata in San Fernando Valley. Actrita spune ca nu si-a mai cumparat o poseta de multi ani, copiii ei poarta haine vechi, iar sotul ei, Dean McDermott, nu isi permite din punct de vedere financiar sa isi faca operatia de vasectomie pe care si-o doreste de mai multa vreme.

foto: Guliver/ Splash News

Citește și:

"Cu totii ne reevaluam obiectivele. Asta e un lucru de valoare", a spus actrita. Desi spune ca este departe de a fi falita, Tori Spelling a adaugat: "Suntem in industria de divertisment, iar lucrurile se schimba de la un an la altul. Nu avem un serial in care sa jucam acum, asadar, va trebui sa fim mai restrictivi in privinta cheltuielilor, la fel ca orice persoana care nu are un loc de munca stabil in aceasta perioada".

"Nu mi-am mai cumparat o poseta de trei ani, dar nu ma deranjeaza. Ma gandesc la acea fata care isi facea cumparaturile de la Gucci, pe vremea cand aveam 20 de ani, insa nu mai gasesc nicio legatura cu ea. Nu-mi vine sa cred ca pe atunci credeam ca acele lucruri erau importante", a declarat aceasta.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.