Setari Cookie-uri

Este insarcinata! Ce actrita de la Hollywood asteapta primul copil

Vestea care a venit ca un soc.

Actrita Olivia Wilde, care poate fi vazuta in prezent pe marile ecrane in filmul "Rush: Rivalitate si adrenalina", este insarcinata cu primul ei copil, informeaza reuters.com, potrivit Mediafax.

Olivia Wilde, in varsta de 29 de ani, este logodita cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune "Saturday Night Live" si distribuit recent in pelicula "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers".

Cei doi s-au cunoscut in 2011 pe platoul de filmare al emisiunii "Saturday Night Live" si s-au logodit in ianuarie anul acesta.

foto: Guliver/ Splash News

La inceputul acestui an, Olivia Wilde a declarat pentru revista Marie Claire ca ar fi incantata sa formeze o familie cu Jason Sudeikis, spunand despre acesta ca "este grozav cu copiii". "(...) sunt deschisa cu privire la numarul lor, dar trei copii suna ca o mica petrecere", a spus Olivia Wilde.

Citește și:

Ambii actori au mai trecut prin experienta casatoriei - Jason Sudeikis cu scenarista de televiziune şi producatoarea Kay Cannon, de care a divortat in 2010, si Olivia Wilde cu producatorul Tao Raspoli, fiul printului italian Dado Ruspoli, de care a divortat in 2011 -, dar nu au avut copii din aceste relatii.

foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.