Setari Cookie-uri

S-au despartit si s-au impacat de zeci de ori! Cuplul indecis de la Hollywood

Sunt din nou impreuna... dar oare pentru cat timp?

Actrita Eva Longoria, cunoscuta pentru rolul Gabriellei Solis din serialul "Neveste disperate", s-ar fi impacat pentru a treia oara cu cantaretul spaniol Eduardo Cruz, cei doi fiind surprinsi in ipostaze romantice sambata, intr-un restaurant italian din New York, potrivit dailymail.co.uk, informeaza Mediafax.

Eva Longoria, in varsta de 38 de ani, si Eduardo Cruz, in varsta de 28 de ani, au luat pranzul impreuna pe terasa restaurantului Serafina din New York si "au inceput, la un moment dat, sa se sarute (...) si chiar pareau indragostiti", a declarat o sursa pentru publicatia People.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Starul serialului de succes "Neveste disperate" l-a cunoscut pe Eduardo Cruz, fratele mai mic al actritei spaniole Penelope Cruz, in februarie 2011, la scurt timp dupa despartirea de cel de-al doilea ei sot, jucatorul de baseball Tony Parker.

Citește și:

Actrita si cantaretul spaniol s-au despartit pentru scurta vreme in martie 2012, pentru a se impaca din nou, dar, in luna iunie a aceluiasi an, Eva Longoria a anuntat despartirea definitiva de acesta.

Intalnirea romantica dintre cei doi a avut loc la doar cateva zile dupa ce Eduardo Cruz a venit insotit de o tanara la un pranz luat impreuna cu actorul Olivier Martinez, in cartierul Hollywood.

Dupa doua casnicii esuate, Eva Longoria declara la inceputul anului ca nu se grabeste sa se casatoreasca din nou, desi, ulterior, si-a rectificat declaratia, afirmand pentru revista People: "Nu am spus ca nu ma voi mai casatori vreodata. Nu este nimeni vizat deocamdata, asa ca nu ma gandesc pentru moment la asa ceva".

Cea mai recenta relatie a Evei Longoria a fost cu omul de afaceri Ernesto Arguello, de care s-a despartit in august.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.