Setari Cookie-uri

Dezvaluire incredibila: Facebook iti spune daca vei fi parasit(a) de iubit(a) in urmatoarele 60 de zile

Facebook se transforma in Mama Omida.

Specialistii spun ca stiu sa citeasca in… Facebook. Cercetatorii de la Universitatea Cornell, in colaborare cu cei de la Facebook, au descoperit o formula matematica, care poate prezice daca un cuplu se va desparti pe durata a 60 de zile. Cum isi dau seama? Simplu – prin monitorizarea activitatii cuplului pe intreaga perioada, informeaza businessinsider.

Pentru acest studiu, au fost analizate conturile a 1,3 milioane de utilizatori Facebook, care aveau la status In a relationship (Intr-o relatie).

Prietenii comuni sunt extrem de importanti intr-o relatie. Asa se intampla si in viata de pe Facebook. Echipa de cercetatori se bazeaza pe DISPERSIE, adica un indicator care masoara prietenii comuni, dar si prietenii separati, cu care cuplul comunica mai rar.

Un grad ridicat de dispersie inseamna ca prietenii comuni au cuplului sunt putini si nu sunt strans conectati intre ei. In momentul in care aceasta formula nu identifica in mod corect partenerii, relatia nu este tocmai serioasa (sau are probleme).

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook love Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.