Setari Cookie-uri

Are si Bianca limitele ei! Gestul INCREDIBIL facut de doamna Slav

Bianca Dragusanu s-a saturat.

Vedeta de televiziune Bianca Dragusanu a reclamat la Consiliul National al Audiovizualului posturile Antena 1 si Kanal D, precizand ca acestea i-au incalcat dreptul la propria imagine, viata privata, onoare si reputatie, informeaza Mediafax.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) are pe ordinea de zi a sedintei de joi mai multe emisiuni difuzate de Antena 1 si Kanal D in perioada 2 - 15 octombrie. In urma difuzarii acestor emisiuni, CNA a primit mai multe reclamatii de la vedeta de televiziune Bianca Dragusanu.

Citeste si: Bianca Dragusanu si-a DISTRUS rochia de mireasa!

De exemplu, Bianca Dragusanu s-a plans la CNA cu privire la emisiunea "Acces Direct" difuzata in 10 octombrie pe Antena 1.

foto interior si prima pagina: Facebook

"In cadrul emisiunii, mai multor persoane neautorizate li s-a permis sa imi aduca injurii si insulte, au lansat acuzatii nefondate si au pus sub semnul intrebarii integritatea mea umana", spune Bianca Dragusanu in sesizarea transmisa CNA. Ea a precizat ca in emisiune au fost folosite cuvinte injurioase la adresa sa, precum "panarama". "Aceste cuvinte au fost folosite pe post la o ora la care se uita si copiii la televizior. Toate aceste injurii si calomnii imi afecteaza viata de familie", a mai spus Bianca Dragusanu in sesizare.

Citește și:

"Prin urmare solicit membrilor CNA sanctionarea aspra a postului de televiziune Antena 1 si a emisiunii «Acces direct». Consider ca un astfel de limbaj nu ar trebui sa existe la televizor, indiferent de emisiune sau subiect", mai spune Bianca Dragusanu.

Ea face referire si la alte editii ale emisiunii "Acces Direct" in care i-au fost incalcate "drepturile si libertatile fundamentale, viata privata, onoarea, reputatia si dreptul la propria imagine".

De asemenea, Bianca Dragusanu a reclamat la CNA mai multe editii ale emisiunii "Wow Biz" de la Kanal D.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.