Setari Cookie-uri

Adevarul despre viata Monicai Gabor cu iubitul chinez

O prietena de-a Monicai face dezvaluiri.

Monica Gabor se lauda ca duce o viata de huzur in America si se pare ca asa stau lucrurile. O prietena buna a vizitat-o recent pe fosta doamna Columbeanu chiar in locuinta unde sta cu iubitul ei chinez, Mr. Pink.

Delia Antal este una dintre cele mai bune prietene ale Monicai Gabor. Cele doua s-au apropiat si mai mult de cand au trait drame asemanatoare. Artista si-a pierdut de curand tatal si, la fel ca Monica Gabor, stie ce inseamna sa suferi departe de casa.

Citeste si: Monica Gabor, pe covorul rosu alaturi de vedete internationale

foto interior si prima pagina: Facebook

Actrita a povestit cu lacrimi in ochi despre acest episod trist din viata ei.

Recent, Delia Antal a vizitat-o pe Monica in America, fix in apartamentul in care locuieste cu Mr. Pink si despre care s-a vehiculat ca ar plati o chirie de 14.000 de dolari lunar.

Monica Gabor: Cadou NEASTEPTAT de la Mr Pink

Citește și:

"Ei sunt o familie, locuiesc impreuna in acel apartament. Nu stiu daca este cumparat sau inchiriat, dar eu cred ca este totusi cumparat.” – marturiseste Delia Antal.

Viata mea aici este foarte frumoasa. Sunt fericita, dar nu implinita. Sunt norocoasa si recunoscatoare. Totusi, sunt trista pentru ca nu o am pe fiica mea langa mine. Sunt din nou un suflet pur alaturi de Mr Pink. Am invatat sa iubesc cu adevarat si sa fiu cu picioarele pe pamant. Iubitul meu nu doreste sa apara in fata camerelor de vederi, vrea sa aiba o viata privata.


Pentru Mr. Pink conteaza intimitatea. Vrea sa ne protejeze relatia, iar expunerea ne-ar eroda legatura. El nu stia ca sunt celebra in Romania. Pentru el conteaza alte lucruri. Ne iubim sincer, avem o relatie sincera. Mr. Pink este sufletul meu pereche. Iubitul meu vrea multi copii, dar nu cred ca o sa se intample prea curand. El vrea 6 copii de la mine
", a declarat Monica Gabor la Acces Direct in urma cu cateva luni.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.