Setari Cookie-uri

Cum arata barbatul dorit de femeile din lumea intreaga?

Barbatul perfect exista.

Barbatii cu fata lata sunt considerati mai atragatori si mai puternici de femeile aflate la varsta fertila, arata un studiu al cercetatorilor de la Universitatea din Singapore, care au investigat modul in care forma chipului influenteaza alegerea unui partener, conform dailymail.co.uk, informeaza Mediafax. https://www.mediafax.ro/

Oamenii de stiinta din Singapore au continuat o serie de studii care demonstrau ca barbatii cu fata lata produc mai mult testosteron si sunt mai bogati, mai puternici si mai agresivi.

Aceste studii au aratat ca, datorita evolutiei, acest gen de barbati este mai atragator pentru femeile aflate la varsta fertila, ce cauta un partener puternic si dominant.

foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Dar echipa de cercetatori din Singapore, condusa Katherine A. Valentine si Norman P. Li, si-a propus sa demonstreze adevarul acestei descoperiri testand-o in situatii in care femeile isi dadeau intalnire cu barbatii respectivi.

Citește și:

Cercetatorii au pornit de la premisa ca barbatii cu fete late sunt atragatori pentru relatii de scurta durata si pentru flirt, dar nu sunt potriviti pentru casatorie.

"Desi barbatii cu un raport facial dintre latime si inaltime mai mare ar putea fi mai sanatosi, mai grozavi si cu sanse mai mari la un statut social, exista dezavantaje ale alegerii acestor barbati ca parteneri. Astfel, are sens din punct de vedere adaptativ ca femeile sa extraga calitatile genetice din acesti barbati prin intermediul unor relatii pe termen scurt, decat sa intre in relatii pe termen lung, in cadrul carora agresivitatea si costurile presupuse de destramarea relatiei sunt mai insemnate", se arata in studiu.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.