Setari Cookie-uri

Ce divort? Victor si Bianca, decizie radicala!

Bianca si Victor Slav au planuri mari.

Au trecut sapte saptamani de la nunta lor, dar, in loc de luna de miere, Bianca Dragusanu si Victor Slav au avut parte mai mult de venin. Satui de scandalurile care se tes in jurul lor, care au culminat cu zvonurile despre divort, roscata le inchide gura rau-voitorilor cu un anunt. „Ce divort? Ne pregatim sa plecam in America, in luna de miere!".

Citeste si: Bianca Dragusanu, schimbare RADICALA de look! E mai frumoasa ca niciodata!

Zilele acestea, casnicia dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu a fost puternic zguduita de cateva evenimente delicate pentru o familie proaspat intemeiata. Avortul, dar si intalnirile programate sau intamplatoare ale sotiei cu fostul iubit, fotbalistul Andrei Cristea, au fost doar cateva dintre situatiile care l-au deranjat si l-au enervat la culme pe Victor Slav.

foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

Chiar daca toti l-au compatimit, la televizor sau pe retelele de socializare, prezentatorul de la Meteo a facut pe leul si a lasat sa se inteleaga ca in casa lor atmosfera este perfecta. Totusi, Bianca l-a contrazis putin: „Relatia este fragila, unele lucruri ne-au afectat. Exista o tensiune. Daca te supune cineva unui stres continuu, exista o tensiune", recunostea roscata acum cateva zile intr-o emisiune.

Totusi, in timp ce vecinii si prietenii celor doi vorbesc despre scandaluri dese si un divort iminent, iata ca Bianca face un anunt care poate sa-i bucure pe unii si sa-i dezamageasca pe altii. "Nu divortam. Plecam in luna de miere, in America!" ne-a declarat Bianca Dragusanu, in exclusivitate.

Mai multe detalii + imagini pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.