Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu, in stare de soc! Nu a crezut niciodata ca i se va intampla asta!

A trecut printr-un cosmar.

Mihaela Radulescu era convinsa ca Monaco este cea mai sigura tara din lume. Dar iata ca pana si acolo au ajuns hotii de buzunare. Vedeta se afla la maratonul caritabil de 7 zile si 7 nopti “No Finish Line”, in Monte Carlo – aceasta insoteste echipajul Romaniei pe parcursul intregii competitii.

Mihaela povesteste pe contul sau de Facebook ca a trecut prin clipe de cosmar: hotii i-au furat telefonul, 200 de euro si trei carti de credit. Ea a reusit sa blocheze imediat cardurile bancare, insa cel mai rau ii pare de faptul ca a pierdut toate pozele si filmuletele realizate cu telefonul mobil:

foto interior si prima pagina: Facebook

"Legenda zice ca la Monaco nu fura nimeni nimic, pentru ca tara asta e plina de camere video si mai e si in Cartea Recordurilor drept tara cu cei mai multi politisti afectati pe cap de locuitor... Dupa cateva ore, Politia din Monaco m-a anuntat ca mi-au gasit cover-ul telefonului cu cele trei carti de credit aruncate langa traseu.

Citește și:

Tocmai ce apucasem sa le anulez pe fiecare in parte... Culmea, cel mai tare sufar dupa pozele si filmuletele adunate in el in ultimele luni", a fost mesajul postat de Mihaela pe contul de Facebook, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.