Setari Cookie-uri

Ellie White, prea sexy pentru nou clip? Iata ce cadre incendiare a filmat artista!

Ellie White, mai hot ca niciodata.

La un an dupa nastere, Ellie White arata mai bine ca niciodata si abordeaza cel mai indraznet look de pana acum. Inspirata dintr-o sedinta foto a ingerasului Victoria's Secret Miranda Kerr, Ellie White a filmat pentru noul clip, "Vanzator de lumina", cadre in care apare purtand doar sutien. Artista isi etaleaza cu mandrie abdomenul tonifiat, picioarele sexy lipsite de celulita si bustul generos, o reala bucurie pentru admiratorii ei.

Din pacate, cateva din aceste cadre nu au mai fost incluse in varianta finala a videoclipului ce a avut lansarea oficiala ieri in favoarea celor in care apare tinute vestimentare diafane si sexy: o rochie din matase bordo accesorizata cu un pandantiv in forma de inima si o alta aurie din piele ce urmeaza fidel linia siluetei.

"Am lucrat la sala de trei ori pe saptamana, am tinut dieta, iar acum ma simt mai bine ca oricand. Inainte de nastere aveam ceva complexe si evitam aparitiile mai indraznete. Acum sunt mai sigura pe mine", spune Ellie White.

Citește și:

In clipul piesei "Vanzator de lumina", Ellie White si Viky Red sunt plasati intr-un cadru de poveste, intr-o cabana peste care timpul si-a lasat amprenta, un decor care este insufletit insa de razele de lumina ce patrund prin ferestrele inchise si ii invaluie pe cei indragostiti predispusi la visare.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.