Setari Cookie-uri

Video: Lady Gaga, aparitie incredibila pe covorul rosu! Toti au ramas cu gurile cascate!

Lady Gaga continua sa impresioneze.

O adevarata zeita.

Lady Gaga a reusit sa fie din nou in centrul atentiei la premiile American Music Awards. Daca in anul 2011 aceasta a aparut intr-un ou transparent, purtat de mai multe persoane, de data aceasta Gaga a vrut sa fie mai eleganta… asa ca a jucat rolul unei zeite.

Artista a imbracat o rochie lunga Versace, si-a pus extensii si a purtat un machiaj natural. Aceasta a pasit pe covorul rosu calare pe un CAL uman. “Papusa”’ era pusa in miscare de doi barbati, care isi sincronizau fiecare miscare.

Lady Gaga si Jay Leno au intrat in gura presei dupa ce un filmulet cu ei a devenit viral pe Youtube. Este vorba despre un moment surprins in timpul unui interviu realizat in emisiunea Jay Leno Show, in care Gaga si prezentatorul tv se saluta printr-o strangere a mainii cat de cat ciudata.

Mai mult decat atat, cel mai recent videoclip al cantaretei, Applause, este puternic criticat pentru faptul ca are mesaje Illuminati si satanice: aparitia lui Lucifer, papusi Illuminati, renuntarea la propriul suflet, controlul oamenilor.

Citește și:

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.