Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Marin, intr-o rochie transparenta, cu vedere la sani!

Andreea, tot mai sexy.

Se pare ca frigul de afara nu sperie vedetele, ci din contra.

Andreea Marin a revenit pe micile ecrane, iar fiecare aparitie in emisiunea Pretuieste Viata este demna de covorul rosu. Vedeta schimba mai multe tinute in timpul show-ului, fiind mandra de noua sa silueta.

Cea mai hot rochie purtata in emisiunea difuzata weekendul trecut este una cu vedere la sutien. Andreea a imbracat o rochie neagra lunga, transparenta in zona bustului.

Fosta doamna Banica si-a accesorizat tinuta eleganta cu bijuterii din aur si o coafura sofisticata.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Dragostea este cel mai frumos cadou de la el. Acolo unde nu iti inchipui ca poate exista compatibilitate, am avut nevoie de liniste si ea a venit cu acest om. Pretuiesc la el modestia, bunul simt si dorinta de a fi bine. El a facut niste schimbari pentru mine pe care nu aveam cum sa nu le apreciez. E important ca atunci cand ai un copil din alta relatie, sa gasesti pe cineva care sa fie acceptat de copil” – a declarat Andreea, informeaza Click.

Citește și:

Chiar daca Tuncay a cerut-o de nevasta, Andreea nu se gandeste inca la nunta:

"E devreme sa ne gandim la nunta, dar nu o exclud. Fata mea nu ar fi pregatita, de aceea am hotarat sa amanam acest lucru o vreme. Pentru noi e important sa traim frumos, sanatos" – a adaugat Andreea Marin.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.