Setari Cookie-uri

Angelina Jolie, cadou pentru Pitt in valoare de 20 de milioane de dolari!

Iti vine sa crezi pe ce a dat atatia bani?

Atunci cand esti Angelina Jolie si ai o avere estimata la circa 150 de milioane de dolari, iar partenerul tau de viata mai vine si el cu alte cateva sute de milioane de dolari, nu prea iti mai faci griji de ziua de maine… si iti permiti sa faci cadouri extravagante.

De ziua lui Brad Pitt (actorul a implinit de curand 50 de ani), Angelina a hotarat sa ii cumpere ceva la care muritorii de rand nici macar nu viseaza: este vorba despre o insula in forma de inima (insula Petra), in valoare de 12,5 milioane de dolari (iar cele doua proprietati au costat 7,5 milioane de dolari).

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Potrivit Dailymail, Jolie a pus ochii pe insula (situata la aproximativ 80 de kilometri de New York) in momentul in care a aflat ca cele doua proprietati de pe insula au fost proiectate de Frank Lloyd Wright, arhitectul favorit al lui Brad.

Citește și:

Imediat ce Angelina a aflat ca insula este de vanzare, a mers sa o vada. A fost impresionata. Casele sunt incredibile, locul este perfect pentru o escapada romantica. Au intimitate… iar faptul ca insula este in forma de inima este un cadou perfect, cu ajutorul caruia ii demonstreaza cat de mult il iubeste.” – a declarat un prieten apropiat al cuplului pentru sursa mai sus citata.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.