Setari Cookie-uri

Alex Velea, declaratie de... manelist! Cum se face de ras cantaretul?

Alex Velea, reactie de fratziwear!

Alex Velea se ia de Iulia Albu. Cantaretul a postat pe contul sau de Instagram un mesaj direct catre fosta sotie a designerului Mihai Albu, in care o numeste pe Iulia in toate felurile:

“Bataie de joc cu gaina la cap. Iulia Labu, zdreanta fashionista. Esti penala. Ai strambat oglinda. Vezi ca noaptea umbla politia si te ia pe duba, pocitanie mica! De multe ori esti mai urata decat prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua. Sa dai papaverina la gaina! Mare manelist.”

“Dorintza de Faima arde-n Iulia gen Tortza/S-a-mbracat cu 7 camashi,da-i trebuiau camashi de Fortza/Critic "vestit",prea nesuferit/O banuiesc Pe Iulia ca e travestit/Vrea sa iasa din comun,Vrea sa iasa din banal/Da' ce vede in oglinda e un mic transsexual/Se da cu Smarcaz pe fatza,i-a ramas shi-n coltzu' gurii/V-o prezint Pe Iulia Albu A.K.A. Muma Padurii!!!” – sunt mesajele postate de Velea pe contul personal de Instagram.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Iulia a fost invitata recent la WOWbiz, unde a vorbit despre aceste jigniri:

Nu stiu daca aceste declaratii ii apartin. Totusi consider ca ar fi oportun sa iasa si sa faca o declaratie. Daca nu el, macar casa de productie care il reprezinta. In afara, pentru asemenea gafe, fratziwear-ii astia pe care ii emita el, Jay Z sau Kanye West, platesc milioane de dolari. Este o reactie foarte dura. Stii ce m-a deranjat pe mine? Am fost foarte surprinsa pentru ca prima oara cand l-am comentat a primit nota 9. Felul in care s-a exprimat a fost sub orice critica, nu stiu daca baietelul are trei clase. Nici macar romaneste nu stie sa vorbeasca!” – a spus Iulia Albu, in timpul emisiunii.

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.