Setari Cookie-uri

Incredibil: Kanye West, refuzat de Louis Vuitton. Ce a urmat apoi e de rasul curcilor

Kanye West se crede Dumnezeu.

Iata ca nu toata lumea il apreciaza pe Kanye West – nu doar ca artist, ci si ca persoana.

Yves Carcelle, capul Louis Vuitton, a refuzat invitatia rapperului la cina. Socat de faptul ca cineva (chiar si un nume mare din lumea modei) il refuza, Kanye a facut un gest incredibil: prezent la o emisiune radio, acesta a tinut mortis sa faca un anunt pentru toti oamenii din New York:

Toata lumea din New York trebuie sa auda asta: nu cumparati absolut niciun produs Louis Vuitton pana in luna ianuarie.” – a spus extrem de serios iubitul lui Kim Kardashian, informeaza TMZ.

Artistul vrea sa le demonstreze celor de la Louis Vuitton ca nimeni nu se poate pune cu unicul KANYE WEST, iar refuzul acestora va avea consecinte grave!

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Kanye West si Kim Kardashian - cea mai asteptata nunta din 2014!

Citește și:

Kanye West se casatoreste pentru prima data… Kim se imbraca in rochie de mireasa pentru a treia oara. Kanye pregateste nunta, Kim doar executa... si se gandeste la mai multi copii.

Cantaretul isi doreste sa fie cea mai spectaculoasa nunta EVER. Ceremonia va avea loc anul viitor, in vara, iar Kanye deja a inceput cu planurile.

Pentru inceput, artistul a inchiriat mai multe AVIOANE DE LUPTA.

Trei cuvinte: avioane de lupta. Si muuuulte alte surprize neasteptate. Veti vedea voi. Am avut emotii cand am cerut-o de nevasta. Kim stia ca intr-o buna zi va veni si acest moment si o voi cere sa se casatoreasca cu mine. Aveam nevoie de timp, trebuia sa gasesc inelul potrivit.

Am lucrat cu patru bijutieri. Trei inele au fost facute si numai unul a ajuns pe degetul lui Kim. Chiar am schimbat inelele in noaptea de dinainte de marea intrebare. Inelul a fost realizat cu doar patru ore inainte de a o cere de nevasta.” – a declarat Kanye, informeaza Dailymail.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.