Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu, surpriza URIASA! Anuntul facut in urma cu cateva minute

Mihaela Radulescu, mesajul la care nimeni nu se astepta.

Mihaela Radulescu este in culmea fericirii - vedeta colaboreaza cu designerul Dana Budeanu pentru propria colectie "Mihaela Radulescu by Dana Budeanu".

Prezentatoarea tv a postat in urma cu cateva minute pe contul personal de Facebook un mesaj in care anunta evenimentul de lansare a colectiei. Mihaela isi roaga insistent fanii sa nu o abordeze si sa nu se supere pe ea daca vin la eveniment si ea nu are timp sa discute cu ei. Motivul este simplu - VA FI LA MUNCA, nu la distractie:

"Ma asteapta o saptamana foarte plina, cu spectacole si evenimente de prezentat, cu colectia Danei de lansat, cu filmari si poze pentru un nou proiect publicitar.... Stiu ca o sa vreti sa ne vedem, dar o sa fiu foarte sincera si o sa va spun ca nu am nici macar o zi libera - doar o dupa-masa, in care ma voi duce sa-i vad pe ai mei (mama, tata si bunica, fratele meu, cumnata si nepoata).

Citește și:

Stiu ca unii dintre voi ar vrea sa vina la evenimentele publice unde voi fi prezenta, dar o sa va rog frumos sa ma ascultati si sa incercati sa intelegeti cum stau lucrurile - la lansarea colectiei "Mihaela Radulescu", by Dana Dana Budeanu, voi fi la munca, nu la distractie - cand imi pun imaginea la bataie intr-un proiect, cand imi asociez imaginea cu un produs sau o companie, tratez treaba asta cu tot profesionalismul care ma caracterizeaza de-o viata. Adica, voi fi acolo pentru sponsori, pentru presa, voi da cateva interviuri si voi face cateva poze.

Daca o sa ma urmariti de pe margine , veti constata ca sunt singura care n-are timp nici sa bea o gura de apa, daramite sa stea de vorba cu vreun prieten. Iar daca veti veni acolo si nu voi avea timp pentru voi, vom fi reciproc dezamagiti - voua o sa vi se para ca-s o fitzoasa care n-are timp de prieteni, iar mie mi se va parea ca nu va pasa ca-s la munca si ca n-ati inteles nimic despre meseria mea." - este mesajul Mihaelei pentru fani si prieteni.

Citește și:

Mihaela va sta o saptamana intreaga in Romania, unde va mai participa si la alte evenimente, emisiuni tv si sedinte foto. Mandra de faptul ca stie ce si cum sa impacheteze, vedeta a postat si o fotografie cu lucrurile pe care le ia cu ea:

"Plec la lupta - 3 evenimente de prezentat, 3 filmari, 2 sedinte foto, lansarea liniei "Mihaela Radulescu- by Dana Budeanu" -si trebuie sa fiu bine inarmata :))) La mine, astea-s uniforma, nu moft, asa ca le voi aseza pe tinute, pe zile si ocazii, ca sa nu car ceva inutil. La bagaje sunt mama si tata organizarii :)))))" - mai spune Raduleasca.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.