Setari Cookie-uri

Bianca, esti inconstienta? Cum isi pune viata in pericol?

Bianca Dragusanu are probleme grave de sanatate.

Bianca Dragusanu s-a operat in urma cu doar cateva saptamani la picioare. In urma cu cativa ani, vedeta a luat o bataie sora cu moartea de la fostul sau iubit din Targu Jiu, interlopul Coco Paun. Din cauza loviturilor puternice la picioare, zona tibiei s-a invinetit extrem de mult si nu si-a mai revenit deloc, informeaza Click.

Bianca a hotarat ca imediat dupa nunta sa mearga in Ungaria pentru a se opera de urgenta. Imediat dupa operatie, roscata a avut dureri groaznice, a fost nevoita sa poarte ciorapi medicinali si a fost obligata sa inghita zilnic un pumn de medicamente.

foto interior si prima pagina: Facebook

Chiar daca operatia a avut succes, doamna Slav nu este complet vindecata. Aceasta ar trebui sa renunte la pantofii cu toc cui si nu o face. Pana si in vacanta poarta incaltaminte inalta!

Bianca e cat de cat ok cu piciorul. Dupa operatie a mai fost la medic, aici în Romania, si este supravegheata foarte bine. Trebuie sa mai mearga de doua ori la control, dar o va face la o clinica de-aici. Înca mai poarta ciorapii medicinali pentru un bun drenaj limfatic. " - a declarat o prietena apropiata pentru sursa mai sus mentionata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.