Setari Cookie-uri

Decizia radicala a lui Irinel dupa esecul cu Monica

Irinel Columbeanu este speriat.

Ion Columbeanu este sigur ca fiul lui nu va fi «prostit» din nou

La cei 56 de ani ai sai, lui Irinel Columbeanu ii arde iar de joaca cu fete mai tinere. Afaceristul s-a combinat cu un manechin de 20 de ani, insa seniorului nu-i este pe plac acest lucru. Ion Columbeanu spera ca baiatul lui nu va face greseala de acum sapte ani, mai ales ca i-a promis ca nu se mai insoara.

I-a avut exemplu de casnicie chiar pe parintii lui, care au fost casatoriti 58 de ani, insa Irinel Columbeanu nu a avut noroc la acest capitol. Milionarul s-a insurat cu Monica Gabor, impotriva familiei sale, care nu a agreat sub nici o forma decizia.

Ion si Georgeta Columbeanu nu vedeau cu ochi buni o casnicie intre doua persoane intre care exista o diferenta de varsta considerabila, dar s-au lasat pagubasi si, intr-un final, si-au acceptat nora.

Doar nasterea nepoatei, Irina, i-a facut sa mai uite de necaz si sa se mai inveseleasca. Minunea insa nu a tinut mult, caci la scurt timp milionarul a divortat, si a fost o ocazie buna pentru ca seniorul sa-si verse tot naduful purtat fostei nurori. Cand zicea ca a scapat de belea, iata ca tatal milionarului de la Izvorani s-a pricopsit cu o noua „Monica".

Citește și:

Mai multe detalii + foto pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.