Setari Cookie-uri

Sex cu Cornel Ilie!

Era si momentul sa incingem spiritele!

Liderul trupei VUNK, Cornel Ilie, descrie in aceasta saptamana pe blogul Avon o fantezie sexuala care a incitat mintile a mii de femei.

Ne gustam, ne hranim, ne devoram, ne transformam in canibali sexuali, ne muscam din trupuri si bucati din suflete. Ne vad cei din club, ne vede taximetristul in oglinda retrovizoare, ne vad vecinii cand intram in bloc, ne vedem noi in oglinzi si ne aud vecinii.

Curg haine si ape de pe noi, se infig maini in par, degete adanc in piele, tocurile ei in podea si palmele noastre cer ajutor de la pereti sa ne sprijine. Mai devreme eram doua animale imbracate in civil, doi salbatici deghizati. Acum, suntem doua trupuri doar cu prenume, insemnati cu urme unice, irepetabile. Pasiunea lasa semne pe trupuri cum lasa ploaia pe asfalt, niciodata in acelasi loc, niciodata de tot.”

Secventa face parte dintr-o nuvela in serial, "Alta viata la alt etaj", pe care Cornel Ilie o scrie pentru cititoarele Avon si poate fi citita integral pe avonspace.

Citește și:

Desi este mai cunoscut drept autor al versurilor si muzicii hiturilor VUNK, decit in ipostaza de scriitor, Cornel Ilie a recunoscut public pasiunea lui pentru scris si a anuntat ca se pregateste sa scrie un roman, incurajat si de reactiile cititorilor intrucit articolele scrise de el pentru blogul Avon s-au aflat mai mult saptamini consecutive in topurile nationale de audienta online.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.