Setari Cookie-uri

Bomba zilei: Oana Zavoranu SE MARITA! Cand va fi nunta?

Bat clopotele de nunta!

Oana Zavoranu este gata de nunta… sau cel putin asa sustine ea. Acum sa vedem cine o cere de nevasta!

Vedeta a facut cateva declaratii cu privire la viata sa amoroasa. Chiar daca in presa s-a scris ca Oana s-a despartit de iubitul ei, Razvan, Zavo spune ca relatia lor este mai frumoasa ca niciodata si ca ea are planuri mari. Intrebata daca o vom vedea curand in rochie de mireasa, bruneta a declarat:

Daca ma cere, poate ma marit! NU stiu eu de-astea. Astea sunt chestii de oameni mari. Inca sunt intr-o relatie cu Razvan, Tomi este doar un amic. Lumea speculeaza degeaba.” – este declaratia Oanei, informeaza ZiarulRing.

Oana Zavoranu si Razvan Dumitrescu sunt impreuna de la sfarsitul anului 2011. Chiar daca intre ei este o diferenta de 12 ani, asta nu ii impiedica sa se gandeasca la viitor! Se pare Oana este mai mult decat nerabdatoare sa imbrace din nou rochia de mireasa... ceea ce inseamna ca nunta va fi la scurt timp dupa ce Razvan se aseaza in genunchi si ii adreseaza intrebarea.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Razvan e un om extraordinar, are o familie frumoasa. La inceput nu eram prieteni, ma urmarea, prin copaci, pe dupa garduri. M-a cucerit cu un suflet extraordinar riscandu-si jobul, a vrut sa fie omul din umbra, neavand pretentii, mi-a dovedit ca nu are nimic de ascuns.” – spunea Oana la inceputul relatiei cu Razvan.

Pe 25 iulie 2012 Oana l-a acceptat pe Razvan ca logodnic. Bruneta isi schimbase statusul de Facebook, spunand ca este „engaged to Razvan Dumitrescu”. De atunci si pana acum, aceasta nu a mai vorbit niciodata despre o posibila nunta – ceea ce inseamna ca, intr-adevar, chiar are planuri serioase.

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.