Setari Cookie-uri

HORROR! Anda Adam si-a marit din nou buzele! Cum arata acum?

Anda, ai innebunit?

Anda Adam, schimbare radicala de… buze. Cantareata a considerat ca buzele ei nu erau suficient de mari, asa ca si-a mai injectat niste acid hialuronic (prea mult, zic eu!).

Fosta iubita a lui Victor Slav a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie cu “noul look”. Mi se pare mie sau se transforma intr-o femeie dependenta de operatii estetice?

Desi are un machiaj simplu, Anda nu mai poate vorbi de naturalete. Aceasta a ajuns sa fie precum o papusa Barbie: buze mari, sani siliconati, par blond si lung, gene false si sprancene conturate. Am ratat ceva?

Foto interior si prima pagina: Facebook

Anda Adam marturiseste ca intre ea si Victor inca exista sentimente:

Victor nu este obisnuit cu haosul si de cand e cu Bianca numai de asta are parte! S-a confesat la mine pentru ca a stat sase ani cu mine. In cine altcineva sa aiba incredere? E un om foarte misto. Daca-mi da telefon la 3 noaptea merg dupa el oriunde.” – a spus Anda Adam potrivit Cancan.

Citește și:

Da! Victor mi-a dat pe WhatsApp: <<Ce faci, esti ok? Nu mai support presiunea. Imi vine sa plec in lume>>. Eu i-am raspuns ca si eu vreau acelasi lucru! Probabil, asta a gasit Bianca in telefonul lui!” - a mai spus cantareata!

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.