Setari Cookie-uri

Antonia vorbeste despre cel mai incomod subiect: ALEX VELEA!

Antonia uimeste!

Dupa aproape un an de cand presa speculeaza ca intre Antonia si Alex Velea ar fi ceva mai mult (sau chiar mult mai mult) decat o prietenie, iata ca Antonia iese din “carapace” si vorbeste.

Ce spune ea despre scandalul a fost implicata si despre toate acuzatiile care i s-au adus cu privire la faptul ca “distruge o familie”?

Oamenii incearca sa ma doboare, sa ma traga in jos, dar prietenii si fanii sunt alaturi de mine. Nu m-a afectat cu nimic scandalul cu Alex Velea, ma deranjeaza doar cand se inventeaza si oamenii ma judeca. Nu mai vreau sa vorbesc despre el. Alex Velea e un subiect care ma incomodeaza.” - a declarat Antonia pentru ZiarulRing.

foto interior si prima pagina: Facebook

Se pare ca artista si-a facut planuri pentru sarbatori... si nu il includ si pe Velea. Antonia va petrece sfarsitul de an in compania fiicei sale, Maya:

Citește și:

De Craciun o sa mananc romaneste. Imi plac si alte feluri de mancare, dar acum prefer mancarea noastra, cred ca este cea mai buna. O sa mananc sorici, imi place foarte mult, uneori cer si de la prieteni. Imi plac si sarmalele, dar eu nu stiu sa le gatesc.

Vreau sa invat pentru ca e timpul. Voi petrece cu familia. Fetita mea isi doreste foarte multe jucarii, asa ca o sa-i cumpar. Nu mi-am programat sa plec nicaieri. Am multe concerte in aceasta perioada, iar in noaptea de revelion cant in cateva locuri", a mai spus Antonia pentru sursa mai sus citata.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.