Setari Cookie-uri

Angelina Jolie, INSELATA de Brad Pitt

Scandal urias la Hollywood.

Angelina Jolie, in pragul depresiei – potrivit Celebrity Laundry, citat de ziarul Click, Brad Pitt si-a inselat partenera de viata cu o tanara. Totul s-a intamplat in luna august a acestui an, cand actorul a agatat o tanara la o petrecere dintr-un bar din Telluride.

Surse citate de publicatia Celebrity Laundry sustin ca Brad Pitt a plecat cu domnisoara catre un hotel, unde au petrecut pana a doua zi.

“Erau in lumea lor, se atingeau cu afectiune si flirtau non stop.” – a declarat un martor care a dorit sa isi pastreze anonimatului, informeaza Click.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Se pare ca Angelina a aflat despre aceasta aventura la scurt timp, insa a hotarat sa pastreze tacerea pentru a nu distruge familia. Vedeta a tinut mortis ca cei sase copii ai sai sa nu afle despre cele intamplate.

Citește și:

Pentru a isi pedepsi logodnicul, Angelina a hotarat sa isi ia copiii si sa plece intr-o vacanta de o saptamana, intrerupand astfel orice legatura cu Brad Pitt. In momentul in care s-a intors acasa, totul a revenit la normal de dragul celor mici.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.