Setari Cookie-uri

Bomba zilei: Bianca Dragusanu, interzisa OFICIAL la televizor!

Bianca a dat de belea.

La asta nu se astepta - Bianca deja numara in gand banutii pe care urma sa ii primeasca de la noua sa emisiune.

Potrivit WOWbiz, CNA a respins transformarea Antenei2 in Antena Stars deoarece exista posibilitatea (uriasa) ca postul sa se transforme intr-unul tabloid, informeaza WowBiz.

Se pare ca postul Antena2 urma sa isi schimbe denumirea pe data de 12 decembrie, transformandu-se astfel in Antena Stars. Bianca avea propria emisiune tv, un program reality show numita Academia Biancai.

foto interior si prima pagina: Facebook

"Evolutia pietei tv din ultimii ani ne-a demonstrat ca nu mai avem suficienta forta de a creste cota de piata a canalului asa ca am decis relanarea statiei. Vorbim de introducerea unor sloturi de stiri si a unor emisiuni tip reality show in weekend” – a declarat Cristian Ionescu, managerul echipei Antena2, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

"Bianca Dragusanu este un om care a reusit in viata. Este o fata de conditie modesta care si-a gasit drumul ei in viata. Si-a deschis in business, iata ca acum are si o cariera in televiziune. Cel de-al doilea show este o productie care va intra indiscret in viata asistentelor tv. Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu care sunt asistentele show-ului de noapte de pe Antena1, Un show pacatos” - a adaugat acesta.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.