Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, mesaj neasteptat postat in urma cu cateva minute

Bianca Dragusanu, la limita rabdarii.

Nu suporta ca emisiunea ei sa fie interzisa de CNA. Bianca este revoltata de faptul ca este obligata sa renunte la visul de a fi prezentatoare tv:

"Viata mea mereu a fost o lupta.Sunt constienta de toate greselile mele,din care am invatat.Am reusit sa fiu o femeie independenta, sa arat asa cum mi-am dorit, si sa fiu asa cum imi place... am reusit sa fiu fericita, prin munca, ambitie,perseverenta si autodisciplina.Nu sunt un model pt nimeni,dar va pot da un sfat din suflet:Daca vi se dau aripi, atunci zburati! Chiar si fara ele!!! E ca si cand unui om fara picioare i se ia dreptul la visul lui de a mai merge vreodata...

Nu stiu daca e normal ,corect sau moral sa fiu judecata dupa aparente,dar stiu ca am dreptul sa lupt pt a a fi mai buna,mai educata, mai disciplinata.Multumesc celor care pot visa alaturi de mine! Este dreptul nostru sa ne dorim sa evoluam, sa fim mai buni... deci, cred ca putem zbura chiar si fara aripi!" – este mesajul postat de Bianca pe pagina sa de Facebook in urma cu cateva minute.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Potrivit WOWbiz, CNA a respins transformarea Antenei2 in Antena Stars deoarece exista posibilitatea (uriasa) ca postul sa se transforme intr-unul tabloid, informeaza WowBiz.

Se pare ca postul Antena2 urma sa isi schimbe denumirea pe data de 12 decembrie, transformandu-se astfel in Antena Stars. Bianca avea propria emisiune tv, un program reality show numita Academia Biancai.

"Evolutia pietei tv din ultimii ani ne-a demonstrat ca nu mai avem suficienta forta de a creste cota de piata a canalului asa ca am decis relanarea statiei. Vorbim de introducerea unor sloturi de stiri si a unor emisiuni tip reality show in weekend” – a declarat Cristian Ionescu, managerul echipei Antena2, informeaza sursa mai sus citata.

"Bianca Dragusanu este un om care a reusit in viata. Este o fata de conditie modesta care si-a gasit drumul ei in viata. Si-a deschis in business, iata ca acum are si o cariera in televiziune. Cel de-al doilea show este o productie care va intra indiscret in viata asistentelor tv. Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu care sunt asistentele show-ului de noapte de pe Antena1, Un show pacatos” - a adaugat acesta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.