Setari Cookie-uri

Foto: De mult timp nu ai mai vazut-o atat de fericita! Cadoul care a impresionat-o pe Antonia

Antonia, mai fericita ca niciodata.

Daca pana acum era depresiva si trista, iata ca fanii au reusit sa ii fure un zambet. Antonia, in culmea fericirii datorita unei scrisori primite de la un fan!

Foto interior si prima pagina: Facebook

Recent Antonia a acceptat sa ofere un interviu in exlusivitate pentru Cancan. Vedeta marturiseste ca i-a fost teama sa vorbeasca pana acum de fiica sa deoarece oamenii o pot intelege gresit.

Desi are succes in cariera, in viata personala lucrurile nu stau tocmai roz... ci din contra: De cand s-a despartit de Vincenzo, artista trece printr-un adevarat calvar: micuta Maya, fiica ei, a fost luata de parintii fostului sot tocmai in Italia, iar Antonia nu o vede cu lunile:

"Am vazut-o de ziua ei de nastere, pe 27 august. Am stat cu ea vreo doua zile si m-am intors.
Adevarul este ca imi este dor de cea mica, de Maya. Nu este vreun secret sau ceva de genul. As vrea sa se rezolve toata problema asta, sa nu fie nicio drama, e aiurea.

Citește și:

Eu incerc sa ma duc acolo, dar este altceva cand ai copilul langa tine, pentru ca daca mereu ma duc acolo, pentru mine e ca si cum m-as duce in vizita. Nu ma simt eu prea comod. Este altceva cand ai copilul langa tine.

Cand plec de la ea o anunt, pentru ca daca il pacalesti, copilul nu mai are incredere in tine si ii este frica. Trebuie sa o anunti. E dureros, pentru ca plange si tot asa, dar o anunt ca o sa ma intorc" – a declarat Antonia potrivit sursei mai sus citate.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.