Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, dama de companie: Cat cerea pentru o partida de sex?

Tariful Biancai Dragusanu.

Declaratii socante despre trecutul Biancai Dragusanu au fost facute de un barbat care sustine ca a platit bani grei ca sa faca sex cu ea pe vremea cand actuala sotie a lui Victor Slav ar fi fost angajata unei firme care oferea contra cost dame de companie.

Barbatul sustine ca a apelat la serviciile Biancai din cauza ca dorea sa se afiseze la o nunta cu o femeie frumoasa si nu avea cu cine.

"In 2008, aveam o perioada buna in viata mea, burlacie, bani si imi permiteam orice. Trebuia sa merg la nunta Andreei, fiica lui Urasi Bella si m-am decis sa rup gura targului cu o femeie tare” , asa isi incepe barbatul sa povesteasca despre modul in care a cunoscut-o pe Bianca.

Un prieten mi-a recomandat o agentie din Bucuresti ce pune la dispozitia barbatilor dame de companie. Am intrat pe un site si de acolo am ales-o pentru ca mi s-a parut ca arata cel mai bine dintre cele disponibile.

Citește și:

Am platit biletele de avion, in jur de 6 milioane, de la Bucuresti la Cluj Napoca si invers, cazarea la Oprea Plaza si 500 de euro agentiei care mi-a trimis-o."

Citeste mai multe detalii pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.