Setari Cookie-uri

Antonia paraseste Romania! Decizia radicala cu care si-a socat prietenii!

Antonia a hotarat sa plece din Romania.

Antonia nu mai suporta sa stea departe de fiica sa, Maya, asa ca a hotarat ca cel mai bine ar fi sa se mute in Italia.

Dupa despartirea de sotul sau, Vincenzo Castellano, micuta Maya a fost luata de socrii cantaretei in Italia. Din cauza programului incarcat si a distantei, Antonia nu reuseste sa ajunga prea des la fiica sa, trecand chiar si luni intregi in care nu o vede. De aceea, vedeta a hotarat sa se mute definitiv in Italia, informeaza Libertatea.

Dorul de Maya e tot mai mare, iar artista este dispusa sa faca orice pentru a isi recupera fiica. Se pare ca Antonia se gandeste serios sa isi inchirieze o casa in Napoli si pentru inceput sa faca naveta Romania-Italia pana cand va reusi sa se stabileasca definitiv acolo.

foto interior si prima pagina: Facebook

"Am vazut-o de ziua ei de nastere, pe 27 august. Am stat cu ea vreo doua zile si m-am intors.

Citește și:

Adevarul este ca imi este dor de cea mica, de Maya. Nu este vreun secret sau ceva de genul. As vrea sa se rezolve toata problema asta, sa nu fie nicio drama, e aiurea.

Eu incerc sa ma duc acolo, dar este altceva cand ai copilul langa tine, pentru ca daca mereu ma duc acolo, pentru mine e ca si cum m-as duce in vizita. Nu ma simt eu prea comod. Este altceva cand ai copilul langa tine.

Cand plec de la ea o anunt, pentru ca daca il pacalesti, copilul nu mai are incredere in tine si ii este frica. Trebuie sa o anunti. E dureros, pentru ca plange si tot asa, dar o anunt ca o sa ma intorc" – a declarat Antonia pentru Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.