Setari Cookie-uri

Anda Adam si Bianca Dragusanu, scandal MONSTRU in platoul unei emisiuni!

Anda si Bianca, la cutite.

Razboiul dintre Anda Adam si Bianca Dragusanu capata noi dimensiuni. Desi se bate cu pumnii in piept ca nu are nimic de impartit cu Bianca Dragusanu, fosta iubita a lui Victor Slav nu pierde nicio ocazie de a demonstra contrariul.

Surse din interiorul televiziunii din Baneasa au marturisit pentru Click! ca Anda Adam a facut miercuri un scandal de proportii cand a auzit ca va trebui sa se afle in acelasi platou la filmari cu sotia a prezentatorului ProTV.

Chiar daca am fi tentati sa credem ca marul discordiei este Victor Slav, lucrurile nu stau nici pe departe asa. Anda Adam si Bianca Dragusanu se dusmanesc de data aceasta din cauza emisiunii speciale de Revelion care se filmeaza zielele acestea la Antena 1.

Cantareata a fost invitata sa intre in platou, iar prestatia ei urma sa fie apreciata sau nu de alte vedete, intre care Daniela Crudu, Vica Blochina si ... surpriza Bianca. Cand a aflat ca printre jurati se va afla si sotia fostului sau iubit, Anda Adam a luat foc. Ea a facut un scandal de proportii in culisele de la filmarile speciale pentru Revelion, ba chiar a refuzat sa mai participe la emisiune.

Citește și:

"Anda a facut o adevarata criza de nervi. Cand a auzit ca Bianca va nota ce va interpreta ea, Anda a luat-o razna si a vrut sa renunte la show. Producatorii au fost nevoiti chiar sa schimbe scenariul pentru ea. Bianca s-a retras, cand a vazut circul acesta", au marturisit surse din interiorul televiziunii pentru Click!.

Mai multe detalii + imagini pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.