Setari Cookie-uri

Kate Winslet, declaratia cu care a socat intreaga planeta

Kate Winslet, la limita rabdarii.

Kate Winslet a anuntat ca va da in judecata o organizatie a tatilor din Marea Britanie - Fathers4Justice - care se pregateste sa lanseze o reclama in care actrita britanica este criticata pentru faptul ca s-a declarat impotriva impartirii custodiei cu fostii ei soti, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Desi are trei copii cu trei soti, Kate Winslet spune ca acestia nu "sunt aruncati" de la un parinte la celalalt.

"In cazul meu nu se aplica regula potrivit careia copiii trebuie sa locuiasca 50% din timp cu mama si 50% din timp cu tata - copiii mei locuiesc cu mine. Asta e tot", a declarat actrita britanica.

Declaratia ei i-ar putea aduce insa un proces cu organizatia Fathers4Justice, dupa ce actrita a aflat ca acest grup intentioneaza sa foloseasca numele ei intr-o noua campanie.

Avocatii lui Kate Winslet au amenintat ca vor da in judecata acest grup dupa ce au aflat ca Fathers4Justice intentioneaza sa lanseze o reclama in care o critica pe actrita pentru faptul ca aceasta ar fi sugerat ca nu este de acord sa imparta custodia cu fostii ei soti.

Citește și:

Reclama contine o fotografie a actritei si un comentariu despre declaratia facuta de aceasta intr-un interviu acordat revistei Vogue: "Kate, fiecare copil merita sa isi intalneasca tatal cu ocazia acestui Craciun".

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Reprezentantii organizatiei Fathers4Justice au dezvaluit ca au fost contactati deja si de unul dintre fostii soti ai actritei, regizorul Sam Mendes.

"E nepotrivit ca aceasta organizatie sa se foloseasca de familia mea si de mine, in conditiile in care ea nu cunoaste nimic despre circumstantele noastre personale. Desi sprijin pe deplin drepturile tatilor, pot sa spun cu mare impacare in suflet ca acest subiect nu a reprezentat niciodata un motiv de ingrijorare pentru mine sau pentru fiul meu", a declarat Sam Mendes.

Avocatii actritei Kate Winslet au transmis grupului vizat o scrisoare, marti, in care afirma ca acea reclama, despre care Fathers4Justice spune ca va fi lansata in curand, "este eronata si profund defaimatoare".

Citește și:

Fathers4Justice spune ca a fost de acord initial sa amane lansarea reclamei pentru a-i oferi actritei in varsta de 38 de ani timpul necesar pentru a confirma faptul ca declaratia ei a fost citata in mod corect.

Miercuri, aceeasi organizatie a spus ca nu a primit niciun alt comentariu din partea actritei si va lansa acea campanie asa cum era prevazut.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.