Setari Cookie-uri

Am aflat cand se marita Andreea Marin!

Andreea Marin a dezvaluit cand se casatoreste cu iubitul sau.

Andreea Marin, in varsta de 39 de ani, dezvaluie ca este mai fericita ca niciodata. Vedeta se pregateste sa imbrace din nou rochia de mireasa si sa isi formeze o noua familie alaturi de iubitul sau Tuncay Ozturk si de Violeta.

Prezentatoarea tv a vorbit intr-un interviu pentru Antena 1 despre ce a insemnat 2013 in viata sa si despre casatoria cu logodnicul Tuncay, informeaza Click.

"Inainte aveam obsesia de a controla totul. In sensul bun, desigur. Dar in ultimul an am inteles ca nu totul depinde de tine. Trebuie sa lasi fericirea sa vina si de la altii, si de sus.

In primul rand, in ultimul an am inteles cat de mult ma iubeste copilul meu. Uneori intelegerea vine de acolo de unde te astepti mai putin, de unde nu astepti atata maturitate.

Sunt intr-un moment bun, din toate punctele de vedere. Sunt intr-un punct bun cu fostul meu sot, de intelegere. Sper ca am inteles amandoi ceva din tot ce s-a intamplat. Imi doresc sanatate pentru noul an. Asta pentru ca in ultima vreme am muncit mult, fara sa ma uit la ceas.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook


Tuncay nu ma vede ca o vedeta. Am decis ca trebuie sa punem relatia noastra mai presus de orice. Trebuie sa ne traim dragostea in acord cu ceea ce vrem noi, nu cu ceea ce vor altii. Nu vreau sa fac parada cu dragostea mea.


Port inelul de logodna cu mandrie, e firesc. Primit de la omul drag, simti ca e acolo cu tine. Nu ma asteptam ca relatia noastra sa evolueze atat de repede
."

Intrebata daca se casatoreste in 2014, Andreea a declarat:

"Da, ne gandim amandoi la urmatorul pas".

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.