Setari Cookie-uri

2014, anul lui Nicole Scherzinger! Ce propunere a primit cantareata?

Nicole Scherzinger va cuceri lumea.

Cantareata americana Nicole Scherzinger va semna un contract in valoare de aproximativ 5 milioane de dolari cu compania Sony, pentru lansarea unui nou album, urmand ca vedeta sa castige alte importante sume de bani din reclamele la care va lucra, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Jurat al show-ului de televiziune "The X Factor", care a devenit celebra cu formatia Pussycat Dolls, Scherzinger va lansa anul viitor un nou album solo impreuna cu Sony si se preconizeaza ca aceasta va avea profit si din reclamele la care va lucra.

O sursa a declarat pentru publicatia The Sun: ''Nicole a fost unul dintre cei mai cunoscuti membri ai juriului 'X Factor' anul acesta si adevaratul castigator in termeni financiari".

foto interior si prima pagina: Facebook

"Ea va semna un contract cu Sony si de-abia asteapta sa se intoarca sa creeze muzica, un domeniu care a trecut pe locul al doilea pe durata 'X Factor'", a mai adaugat sursa.

Citește și:

De asemenea, Nicole a incheiat o intelegere de mai multe milioane de dolari cu brandul de moda Missguided si cu compania de cosmetice Herbal Essences.

Astfel, anul 2014 pare a fi unul plin de succes pentru cantareata in varsta de 35 de ani, dar cea mai importanta decizie a vedetei va fi daca se va intoarce la show-ul de talente de pe postul ITV sau daca va ramane concentrata pe cariera ei muzicala.

Sursa a adaugat: "Ea trebuie sa aleaga intre cele doua - iubeste show-ul si ii place sa lucreze la aceasta emisiune". "Ea isi va lua o pauza si va decide impreuna cu familia ei care mutare va fi mai buna pentru ea", a mai spus sursa citata.

Noul album al vedetei va aparea in magazine la inceputul verii.

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.