Kudika
5 Ianuarie 2014

Nimeni nu se astepta la asta.

Actrita de origine sud-africana Charlize Theron, care a adoptat un baietel, numit Jackson, in varsta de doi ani, isi doreste inca un copil, artista urmand sa inceapa in ianuarie procedurile de adoptie, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2016

O sursa a declarat pentru publicatia National Enquirer: "Charlize a recunoscut ca va fi complicat, dar isi doreste neaparat un frate sau o surioara pentru Jackson. Ea va incepe procedurile de adoptie imediat dupa Anul Nou. Ea vrea un copil care sa nu fie cu patru sau cinci ani mai mic ca Jackson - vrea sa ii creasca impreuna".

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Actrita nu a decis inca tara din care va adopta copilul sau daca acesta va imparti mosterirea afro-americana a lui Jackson.

Sursa a adaugat: "Nu a decis inca lucrul acesta. Ea ia in calcul posibilitatea de a adopta un copil din Africa de Sud, dar nu s-a decis. Stie doar ca isi doreste inca un copil".

Charlize Theron - care s-a despartit in 2010, dupa 9 ani de relatie, de iubitul sau Stuart Townsend - a devenit mama in 2012, cand l-a adoptat pe Jackson, afirmand ca mereu a stiut ca va infia un copil.

Actrita declara in acea perioada: "Mama a gasit o scrisoare redactata de mine. O rugam sa ma duca la orfelinat pentru a putea adopta un copil. Mereu am stiu ca voi adopta. Mereu".

De asemenea, vorbind despre ceea ce inseamna a creste singura un copil, aceasta a adaugat: "Cred ca nicio mama nu isi doreste sa-si creasca singura copilul. Nu mi-am dorit asta, dar s-a intamplat".

Foto: Charlize Theron si Sean Penn se casatoresc

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: