Setari Cookie-uri

Charlize Theron, decizie neasteptata! Ce vrea actrita sa faca?

Nimeni nu se astepta la asta.

Actrita de origine sud-africana Charlize Theron, care a adoptat un baietel, numit Jackson, in varsta de doi ani, isi doreste inca un copil, artista urmand sa inceapa in ianuarie procedurile de adoptie, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

O sursa a declarat pentru publicatia National Enquirer: "Charlize a recunoscut ca va fi complicat, dar isi doreste neaparat un frate sau o surioara pentru Jackson. Ea va incepe procedurile de adoptie imediat dupa Anul Nou. Ea vrea un copil care sa nu fie cu patru sau cinci ani mai mic ca Jackson - vrea sa ii creasca impreuna".

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Actrita nu a decis inca tara din care va adopta copilul sau daca acesta va imparti mosterirea afro-americana a lui Jackson.

Sursa a adaugat: "Nu a decis inca lucrul acesta. Ea ia in calcul posibilitatea de a adopta un copil din Africa de Sud, dar nu s-a decis. Stie doar ca isi doreste inca un copil".

Citește și:

Charlize Theron - care s-a despartit in 2010, dupa 9 ani de relatie, de iubitul sau Stuart Townsend - a devenit mama in 2012, cand l-a adoptat pe Jackson, afirmand ca mereu a stiut ca va infia un copil.

Actrita declara in acea perioada: "Mama a gasit o scrisoare redactata de mine. O rugam sa ma duca la orfelinat pentru a putea adopta un copil. Mereu am stiu ca voi adopta. Mereu".

De asemenea, vorbind despre ceea ce inseamna a creste singura un copil, aceasta a adaugat: "Cred ca nicio mama nu isi doreste sa-si creasca singura copilul. Nu mi-am dorit asta, dar s-a intamplat".

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.