Setari Cookie-uri

Victor Slav anunta divortul + Bianca Dragusanu, devastata! Primele declaratii ale roscatei

Este oficial: Victor Slav divorteaza de Bianca Dragusanu.

Victor Slav arunca bomba: prezentatorul tv a fost invitat in emisiunea La Maruta, unde a dezvaluit ca divorteaza de Bianca Dragusanu! Motivul? Se pare ca de vina a fost chiar Bianca, care imediat dupa Revelion a fugit la Paris, in bratele lui Adrian Cristea.

"Daca stiu ca a plecat cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: Sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Eu atat stiu! Joi seara nu a mai fost acasa, mi-a dat cumva de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns, am vorbit pe internet, am sunat-o, nu mi-a raspuns. Cand am intrebat-o ce faci, nu mi-a raspuns si mi-am dat seama ca este cu cineva.

Nu este un capat de tara, nu suntem primii care au zis ca pot si de fapt nu pot. De astazi, Bianca devine viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza unde a plecat, cu cine. Atata timp cat sotul tau nu stie de tine timp de 4 zile, nu este ok. Eu sunt un om demn, nu am vorbit niciodata urat despre foatelel mele relatii, fostele mele iubite. Da, divortez!" - a declarat Victor Slav, potrivit Cancan.

Citește și:

Roscata a oferit primele declaratii referitoare la aceasta despartire. Aceasta spune ca este distrusa si ca inca il iubeste pe Victor:

"Nu vreau sa ma justific in fata cuiva. Trec printr-o situatie in care sufar teribil, cumplit. E o situatie critica pentru mine. Eu sunt un om dintr-o bucata care isi asuma. Imi asum tot ce am facut. Toti oamenii gresesc, vreau sa fiu lasata in pace. Sunt un om ingenuncheat. Nu ma loviti cu picioarele. Am dreptul sa gresesc.

Iubesc un om pe care sunt pe punctul de a-l pierde. SUNT UN OM CARE sufera. Nu vin sa pozez in victima. Imi asum, Dane (n.r Dan Capatos). Imi asum tot ce spun.

Nu cer mila nimanui. Pot sa stau in picioare chiar daca sufletul meu e zdrobit in momentul de fata. Singurul caruia trebuie sa-i cer scuze este Victor.

Nu am niciun motiv sa raspund in fata poporului. Cred ca pot sa-mi salvez casnicia. Sunt un om dependent de dragoste. Eu nu merit un astfel de om. El e prea bun pentru mine. In momentul de fata consider ca am pierdut tot. Ce as mai putea sa pierd acum?

Citește și:

Ma simt ca in istanta. Cred ca mai am o sansa. Da. Eu reactionam mai urart in locul lui." - a declarat Bianca Dragusanu la Acces Direct, informeaza Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.