Setari Cookie-uri

Victor Slav, mesaj emotionant de 30.000 de like-uri pentru fanii de pe Facebook!

Victor Slav, la capatul puterilor.

Dupa ce a aflat ca Bianca a fugit cu Adrian Cristea la Paris, fara stirea, lui, Victor Slav a decis ca este momentul sa divorteze de sotia sa.

Imediat dupa marele anunt, prezentatorul tv a postat pe contul sau de Facebook un mesaj care a reusit sa stranga peste 30.000 de like-uri si aproape 4.000 de share-uri:

foto interior si prima pagina: Facebook

Sa nu uiti niciodata cine esti, sa nu lasi oamenii sa te transforme in cine vor ei sa fii! Nu uita ca esti un om minunat, ca ai in tine puteri nebanuite de a schimba lumea in bine si de a infrumuseta suflete!

Traieste frumos, cauta sa insemni ceva bun in viata oamenilor, retrage-te atunci cand simti ca nu mai apartii unui loc sau unui suflet si ia-o de la inceput ori de cateori va trebui…” – este mesajul lui Victor Slav.

Victor Slav arunca bomba: prezentatorul tv a fost invitat in emisiunea La Maruta, unde a dezvaluit ca divorteaza de Bianca Dragusanu! Motivul? Se pare ca de vina a fost chiar Bianca, care imediat dupa Revelion a fugit la Paris, in bratele lui Adrian Cristea.

Citește și:

"Daca stiu ca a plecat cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: Sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Eu atat stiu! Joi seara nu a mai fost acasa, mi-a dat cumva de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns, am vorbit pe internet, am sunat-o, nu mi-a raspuns. Cand am intrebat-o ce faci, nu mi-a raspuns si mi-am dat seama ca este cu cineva.


Nu este un capat de tara, nu suntem primii care au zis ca pot si de fapt nu pot. De astazi, Bianca devine viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza unde a plecat, cu cine. Atata timp cat sotul tau nu stie de tine timp de 4 zile, nu este ok. Eu sunt un om demn, nu am vorbit niciodata urat despre foatelel mele relatii, fostele mele iubite. Da, divortez!
" - a declarat Victor Slav, potrivit Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.