Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, declaratia cu care schimba tot!

Bianca, la capatul puterilor.

Victor Slav a declarat recent ca… DIVORTEAZA! Bianca a sarit ca arsa, spunand ca va face tot posibilul sa salveze aceasta “casnicie”. Culmea, daca recent aceasta juca rolul femeii suferinde, care ar merge si pana in panzele albe pentru a isi recupera sotul, iata ca roscata si-a schimbat rapid parerea (pai asa face o femeie indragostita si ranita?):

foto interior si prima pagina: Facebook

"Nu vreau sa ma justific in fata cuiva. Trec printr-o situatie in care sufar teribil, cumplit. E o situatie critica pentru mine. Eu sunt un om dintr-o bucata care isi asuma. Imi asum tot ce am facut. Toti oamenii gresesc, vreau sa fiu lasata in pace. Sunt un om ingenuncheat. Nu ma loviti cu picioarele. Am dreptul sa gresesc.

Iubesc un om pe care sunt pe punctul de a-l pierde. SUNT UN OM CARE sufera. Nu vin sa pozez in victima. Imi asum, Dane. Imi asum tot ce spun.

Citește și:

Nu cer mila nimanui. Pot sa stau in picioare chiar daca sufletul meu e zdrobit in momentul de fata. Singurul caruia trebuie sa-i cer scuze este Victor.

Nu am niciun motiv sa raspund in fata poporului. Cred ca pot sa-mi salvez casnicia. Sunt un om dependent de dragoste. Eu nu merit un astfel de om. El e prea bun pentru mine. In momentul de fata consider ca am pierdut tot. Ce as mai putea sa pierd acum?

Ma simt ca in instanta. Cred ca mai am o sansa. Da. Eu reactionam mai urat in locul lui." - a declarat Bianca Dragusanu la Acces Direct, informeaza Cancan.

Dupa putin timp, aceasta si-a schimbat declaratia, marturisind ca S-A SIMTIT PARASITA:

"Nu mai locuiam cu Victor de multa vreme. M-am simtit abandonata in propria viata, am incercat sa ma razbun. Nu caut justificari. Nu ma mai asteptam sa vina de Revelion. Am constientizat cand aterizat, atunci am avut regrete. M-am trezit si mi-am dat seama ce faceam. Pe parcursul acestei relatii au existat divergente, noi decat sa ne certam, am hotaram sa luam pauze in care sa nu ne vorbim, in care eu am plecat la Dubai, la Paris, nu ne-am vorbit.” - a spus aceasta, informeaza Click.

Citește și:

Se pare ca Bianca a facut tot posibilul sa se marite cu Victor Slav. Aceasta a avut un plan diabolic de a il cuceri si a ii deveni sotie. Cand era la inceputul relatiei, roscata a oferit o declaratie pentru reporterii Cancan:

"El nu e asa! El nu este asa! Si nici eu nu sunt asa, eu nu sunt genul de femeie care sa forteze anumite lucruri. Lasa sa treaca timpul, sa mai construim ceva, sa avem timp sa ne cunoastem, sa ne simtim bine unul cu celalalt. Sa prinda incredere in mine ca nu are incredere in mine.

Si in permanenta o sa creada ca eu fac lucrurile astea si o sa se retraga, apoi o sa-l pierd. Si o sa raman a nimanui. Numai pe el il am aici, are grija de mine de doua luni de zile ca de un copil. Probabil din mila, intelegi? Vreau sa aiba grija de mine din dragoste, nu din mila. Stie ca sunt jos psihic si, pur si simplu, are grija de mine din mila. Si nu pot sa vin sa stau pe canapea si sa faca un pas inapoi. Eu vreau sa aibe grija de mine din dragoste.

Citește și:

El nu e asa! Si nu am ce sa fac acolo. Pune-te in situatia mea ca sunt om. In loc sa ma lasi sa-mi construiesc o viata, eu fac pasi pentru ca vrea publicul, pentru ca nu stiu ce. Pai, atunci n-o sa mai am viata!".

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.