Setari Cookie-uri

Anda Adam nu mai suporta! Prima declaratie a vedetei despre divortul Bianca-Victor

Anda Adam marturiseste ca nu mai poate.

Anda Adam a acceptat sa vorbeasca despre cel mai delicat subiect pentru ea – Victor Slav. Dupa ce prezentatorul tv a declarat in emisiunea La Maruta ca divorteaza de Bianca Dragusanu, presa din Romania a crezut ca Anda are (sau va avea) o legatura cu asta, avand in vedere ca acestia au fost impreuna timp de sase ani.

Cantareata a fost de acord sa faca o mica declaratie, marturisind ca se simte sufocata si ca nu vrea sa fie “bagata” cu forta in acest scandal:

Nu vreau sa am vreo legatura cu acest subiect, nu ma priveste. Imi pare rau sa aud ca nu sunt ok. Poate totusi se impaca. Din respect pentru noul meu iubit, as vrea sa nu vorbesc despre o fosta relatie a mea. Nu am ce sa mai vorbesc despre Victor.” – a declarat Anda Adam pentru emisiune Acces Direct.

Cantareata, in varsta de 33 de ani, are o relatie cu un pustiulica de 19 anisori… si se pare ca relatia este serioasa, avand in vedere fotografiile postate pe Facebook.

Citește și:

Noul iubit al Andei Adam este fotbalistul Catalin Tira (fiul fostului atacant al Rapidului, Fane Tira, informeaza Click). Cei doi au mai fost impreuna la inceputul acestui an, insa s-au despartit dupa scurt timp, dupa ce mama fotbalistului a jignit-o de nenumarate ori in declaratii. Insa de data aceasta, idila lor devine tot mai serioasa. Cei doi au petrecut sarbatorile la munte, iar Anda pare mai fericita ca niciodata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.