Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, gest NEBUNESC! Decizia cu care i-a socat pe toti!

Soc in lumea showbizului.

Telenovela continua. Chiar daca Bianca face pe femeia ranita, care lupta pentru a isi convinge sotul sa nu o paraseasca, iata ca aceasta joaca pe doua fronturi. Se pare ca roscata abia asteapta sa semneze actele de divort pentru a imbraca din nou rochia de mireasa… de data aceasta va merge la altar alaturi de nimeni altul decat Adrian Cristea.

Potrivit Click, in noaptea de Revelion, Bianca a fost ceruta in casatorie de catre fotbalist.

Bianca si Victor Slav au petrecut noaptea dintre ani impreuna, intr-un hotel din Sibiu. In acea seara, Cristea a indraznit sa faca pasul cel mare: i-a trimis in camera un buchet de trandafiri rosii si un biletel in care o intreba daca accepta sa fie sotia lui:

Bianca s-a cazat la Sibiu pe 29. Bianca a stat mai tot timpul cu catelul. A primit un buchet cu 100 de trandafiri rosii, cu un biletel pe care scria „Te iubesc". Buchetul era de la Adi Cristea cu siguranta. Victor a venit in noaptea de 31.

Citește și:

Ea a fost dezamagita de venirea lui Victor la Sibiu. Nu a vorbit cu el deloc toata seara, l-a ignorat si s-a purtat foarte urat cu el. Bianca s-a retras in camera la 23:30. Victor este un barbat slab, Bianca il domina. Nici macar nu vorbeste cu el. Toata seara Bianca a vorbit doar cu catelul si a stat doar cu telefonul in mana, ignorandu-l pe Victor” – a declarat o angajata a hotelului la care au fost cazati Bianca Dragusanu si Victor Slav informeaza sursa mai sus citata.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.