Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, mesaje DURE in miez de noapte!

Bianca nu se satura.

Bianca Dragusanu continua sa joace rolul vietii sale. Chiar daca a recunoscut ca a gresit in fata lui Victor Slav si ca va face tot posibilul sa il recucereasca, iata ca roscata schimba placa - si ea poate face pe victima si ii iese intotdeauna.

Viitoarea fosta doamna Slav a inceput aseara sa posteze pe contul personal de Facebook mai multe fotografii cu mesaje:

foto: Facebook

"Cateodata castigi, cateodata doar inveti din greseli"

"Viata devine mult mai frumoasa atunci cand incetezi sa te mai gandesti la ce cred ceilalti despre tine"

"Oamenii falsi vorbesc despre alti oameni falsi. Oamenii adevarati isi vad de viata lor si nu le pasa de nimeni." - un mesaj cu privire la declaratiile lui Victor Slav.

Potrivit Click, in noaptea de Revelion, Bianca a fost ceruta in casatorie de catre Adrian Cristea.

Citește și:

Bianca si Victor Slav au petrecut noaptea dintre ani impreuna, intr-un hotel din Sibiu. In acea seara, Cristea a indraznit sa faca pasul cel mare: i-a trimis in camera un buchet de trandafiri rosii si un biletel in care o intreba daca accepta sa fie sotia lui:

Bianca s-a cazat la Sibiu pe 29. Bianca a stat mai tot timpul cu catelul. A primit un buchet cu 100 de trandafiri rosii, cu un biletel pe care scria „Te iubesc". Buchetul era de la Adi Cristea cu siguranta. Victor a venit in noaptea de 31.


Ea a fost dezamagita de venirea lui Victor la Sibiu. Nu a vorbit cu el deloc toata seara, l-a ignorat si s-a purtat foarte urat cu el. Bianca s-a retras in camera la 23:30. Victor este un barbat slab, Bianca il domina. Nici macar nu vorbeste cu el. Toata seara Bianca a vorbit doar cu catelul si a stat doar cu telefonul in mana, ignorandu-l pe Victo
r” – a declarat o angajata a hotelului la care au fost cazati Bianca Dragusanu si Victor Slav informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.