Setari Cookie-uri

Kim Kardashian, luna de miere la care nimeni nu viseaza!

Kim si Kanye au socat lumea cu acest anunt.

Rapperul Kanye West vrea sa-si petreaca luna de miere in spatiu alaturi de Kim Kardashian, muzicianul american urmand sa plateasca un milion de dolari pentru fiecare noapte pe orbita, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Rapperul este "obsedat" de calatoriile spatiale si a convins-o pe logodnica sa, Kim Kardashian, sa macheze casatoria lor printr-o vacanta intergalactica.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Kanye e obsedat de ceea ce inseamna spatiu si de tot ce inseamna stiinta. Acum, el isi doreste sa petreaca luna de miere in spatiu. La inceput, Kim nu a fost incantata de aceasta idee, dar Kanye a convins-o sa accepte, spunandu-i ca aceasta vacanta va putea fi prezentata in reality show-ul ei", a declarat o sursa.

Kanye vrea sa imbarce la bordul CSS Skywalker, o statie spatiala privata pe care compania Bigelow Aerospace o va construi pe orbita, amplasata la aproximativ 400 de kilometri deasupra Terrei si care prevede ca participantii sa se pregateasca timp de trei luni participand la cursuri de antremament destinate astronautilor.

Citește și:

O sursa a declarat pentru editia britanica a revistei Grazia: ''Kanye spune ca aceasta va fi cea de-a treia luna de miere a cuplului, avand in vedere ca statia spatiala nu va fi gata anul acesta. Asadar, ei vor avea alte doua oferte pana atunci. Ei detin mai multe milioane, asadar banii nu reprezinta un obstacol".

Kanye West a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie 2013 - ziua in care starleta a implinit 33 de ani -, in fata unor prieteni apropiati si a membrilor celor doua familii, prezenti pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a inchiriat pentru acel eveniment.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.