Setari Cookie-uri

Declaratia care schimba totul: Secretul murdar al lui Victor Slav, dezvaluit de Bianca!

Bianca Dragusanu da de pamant cu Victor Slav.

Telenovela Bianca – Victor, episodul N. Daca ieri va spuneam ca Bianca face tot posibilul sa isi salveze casnicia, iata ca aceasta pare sa joace pe mai multe fronturi: ii place sa joace pe victima, se joaca cu sentimentele lui Victor Slav si, in acelasi timp, este si iubita (sau amanta) lui Adrian Cristea. Si astea nu sunt toate fetele roscatei.

foto interior si prima pagina: Facebook

Intr-o declaratie recenta, Bianca spune ca Victor Slav a fost extrem de posesiv in casnicie, iar ea nu poate fi “proprietatea” nimanui (asta dupa ce recent a spus ca Victor nu a gresit cu nimic, ci ea este singura vinovata):

Viata merge inainte, cu sau fara divort. Viata isi urmeaza cursul firesc. Mananc, ma ingrijesc, ies in oras, imi traiesc viata, pur si simplu. Depresia nu si-a facut loc in viata mea. Sigur ca dupa discutia cu Victor am fost ravasita. Sunt un om sensibil si cu regrete.

Citește și:

Am dreptul sa plang ca orice om. Nu mi-am dorit sa il ranesc si sa-l fac sa sufere. Insa si el a gresit mult fata de mine. A vrut sa ma faca proprietatea lui. Nu si-a gasit omul. Eu daca vreau sa fac ceva, fac. Nu pune nimeni stapanire pe mine. Cat despre Adi (Cristea) pot sa va spun doar atat. El nu face parte din prezentul meu" – a declarat Bianca Dragusanu, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.