Setari Cookie-uri

Antonia, la pamant! Mesajul USTURATOR a lui Vincenzo Castellano

Multi au prezis asta.

Antonia lupta cu toate armele sa castige custodia micutei Maya. Insa nici Vincenzo Castellano, fostul sot, nu se lasa mai prejos – barbatul este hotarat sa faca orice este posibil pentru ca fata lui sa locuiasca in continuare cu el si cu parintii sai.

Inca din vara anului trecut Maya locuieste cu bunicii sai, in Sicilia, Italia. Potrivit Libertatea, Vincenzo se opune vehement ca Maya sa se intoarca in Romania deoarece asta ar insemna ca micuta sa il cunoasca pe Alex Velea – iar italianul refuza ca fiica lui sa creasca intr-un mediu nepotrivit pentru ea.

Foto interior si prima pagina: Facebook

In momentul in care a aflat ca Antonia are o relatie cu Alex Velea, Vincenzo Castellano a facut tot posibilul pentru ca Maya sa nu isi vada mama in compania unui alt barbat. Tatal fetitei a convins-o pe Antonia sa semneze un act prin care aceasta isi dadea acordul ca Maya sa paraseasca Romania. De atunci, artista reuseste sa isi vada fetita la cateva luni si asta doar in prezenta rudelor fostului sot.

Citește și:

Niciodata Maya nu va fi crescuta de ciudatul ala de Alex Velea” – este mesajul lui Vincenzo Castellano, informeaza sursa mai sus citata.

Pe de alta partea, Antonia nu mai suporta aceasta situatie si de aceea a hotarat sa isi recastige fiica. Cantareata isi acuza propriul sot ca i-a sechestrat fetita. Vedeta a depus de curand actele pentru divort, in care precizeaza faptul ca Vincenzo Castellano a scos-o pe Maya din tara pentru o scurta vizita la bunici (parintii barbatului locuiesc in Italia), vacanta ce s-a transformat in refuzul de a mai adduce micuta in Romania, informeaza Cancan.

foto: Facebook

Incepand cu luna noiembrie a anului 2011, pe fondul neintelegerilor si opiniilor divergente in ceea ce priveste viata de familie, am hotarat de comun acord sa ne separam, intrucat relatiile de familie erau in mod iremediabil vatamate si nu mai exista nicio posibilitate de a ne continua casnicia.

Citește și:

Trebuie tinut cont atat de interesul copilului, care este fetita si este la varsta la care are nevoie cel mai mult de prezenta zilnica si afectiunea mamei, cat si de faptul ca ambii parinti avem o locuinta stabila pe teritoriul Romaniei.

Vincenzo a scos fetita din tara pentru o scurta vacanta la bunici, vacanta ce s-a transformat in refuzul de a o mai aduce inapoi langa mine asa cum imi propusese (in mod mincinos, cum s-a dovedit ulterior) pentru a obtine acordul meu in vederea calatoriei in Italia.


Ulterior, mi-a reprosat neimplicarea in cresterea fetitei, in conditiile in care a refuzat in mod constant, toate solicitarile mele de a o readuce in tara, mai mult chiar, lasandu-ma sa o vizitez in Italia, conditionat, numai in prezenta sa, a bunicii sau a sorei lui, neavand nici macar posibilitatea de a petrece timp cu fetita in alta parte decat la domiciliul bunicii paterne
”. – se mentioneaza in cererea de divort.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.